26 Ocak 2008 Cumartesi

GÜZEL SÖZLER

İlk başta anne ve babalarımızın çocukları, sonra çocuklarımızın anne ve babası oluruz. Daha sonra anne ve babamızın anne ve babası, en sonunda da çocuklarımızın çocukları oluruz. (Milton Greenblatt)

Çocuklar bir şekilde evliliğin devamını sağlarlar. Ve bunun için pek çok yolları vardır. Örneğin o kadar çok talepleri olur ki aileler onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırken birbirlerinin hatalarını unuturlar. (Richard Armour)

Eğer bebeğiniz güzel ve mükemmelse; hiç ağlamıyor, huysuzlanmıyorsa, zamanında uyuyor ve her zaman bir melek kadar iyi niyetliyse, siz bir anneannesiniz! (Theresa Bloomingdale)

Çocuklar her türlü ihmal ve istismardan korunmalı ve onlar her koşulda yetişkinlerden daha özel olarak ele alınmalıdır. Çocuk sevgisi bir ihtiyaçtır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Bir milletin yükselmesi o millet içindeki kötülerin yok edilmesi ile değil, insanların ve özellikle çocukların güzel eğitilmesiyle olanaklıdır. ( Diderot )

Hayata değer bir yasam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçme. Ne eksik ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma!

Eğer herkes dost sandığı kimselerin birde kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada dost kalmazdı. Pascal

Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz... F. Sultan Mehmet

Yaşamı seviyor musun? Öyleyse zamanı harcama, çünkü yaşamın yapıldığı madde zamandır. Benjamin Franklin

Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir. Eflatun

İnsan sahip olduklarinin toplamı değil;henüz gerçekleştirmediklerinin ve sahip olabileceklerinin toplamıdır. Jean Paul Sartre

.....

SEVGİ GÜL GİBİDİR.SEVERSEN DİKENLERİNİ GÖRMEZSİN.

Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor.Gülmeyi özlemek değil ağlamaya alışmak zor.Sevmek yada ölmek değil özleyince görememek zor!.....

Açık bir el sıkılmış bir yumruktan daha güçlüdür.W.Shakespeare

İnsanların umudunu kırma; belki de sahip olduğu tek şey odur.Confıcıus

sevgi paylaşıldıkça artar üzüntüler ise paylaşıldıkça azalır

Hayatta yaşamanın 2 yolu vardır 1.Hiçbirşeyin mucize olmadığını düşünmek 2.Herseyin bir mucize olduğunu düsünmek (Albert Einstein)

Ağzımdan çıkanın sözün esiriyim. Çıkmayan sözün hakimi

Bilginin efendisi olmak

Hiç yorum yok: